Cikkek archívuma

2014.07.17 17:31
A nyírfacukor az eegyik leghatékonyabb cukoralkohol, amit széles körben használnak a cukor helyettesítésére. A nyírfacukor megtalálható számos zöldség és gyümölcs szálai között, illetve a gombában, a zabban, a nyírfában, a cukornád rostjaiban és a kukoricában is megtalálható. A nyírfacukros...
2014.07.17 17:30
Az már köztudott, hogy a baktériumok fogbetegségeket okoznak, mivel ezek az organizmusok jól megélnek a száraz, savas szájban. Ezek a baktériumok képesek rossz leheletet okozni, lerakódni a fogakon, fogínygyulladást eredményezni, ami kilazult fogakhoz vezet. A savas baktériumok kikezdik a...
2014.07.17 17:30
Az egészségügyi ellátások során gyakran találkozunk olyan beteggel, aki jobban tudja az orvosánál, hogy mit kell csinálnia. Volt egy eset azonban, amikor a páciensnek valóban igaza volt: cukorral mosok fogat, mondta. Ez persze elsőként s világ legőrültebb dolgának hangozhat, azonban ugyanúgy, ahogy...
2014.07.17 17:29
A test, amikor feldolgozza az édesítőszereket inzulint használ a folyamathoz, ami során a vércukorszint megemelkedik. A nyírfacukornak a glikémiás indexe 7, míg a cukornak 68. A glikémiás index egy numerikus szám, ami rangsorolja a szénhidrátokat aszerint, hogy milyen mértékben váltanak ki...
2014.07.17 17:28
Hat éves korban a gyermekeknél meg kell kezdeni a szájvizes öblögetés beillesztését a mindennapi rutinba. Ez azért fontos, mert így nemcsak a fogakról távolítjuk el a lepedéket, hanem az egész szájüregben elpusztítjuk a baktériumokat. Azonban azt fontos tisztázni, hogy a flouridos szájvizek helyett...
2014.07.17 17:27
A nyírfacukor története a 19. század végi Németországban kezdődött: 1890-ben a kémia német professzora, Emil Fischer és Rudolf Stahler a nyírfa forgácsából egy eddig ismeretlen anyagot szintetizált. Ezt nevezték el xilitnek. 1891-ben Fischer publikálta felfedezését, majd a következő évben megkapta...
2014.07.17 17:27
A nyírfacukor egy olyan édesítőszer, ami gyakran megtalálható a rágógumikban és a mentolos cukorkákban. A nyírfacukor egy biztonságos alternatíva azok számára, akik cukorbetegségben vagy Candida fertőzésben szenvednek. Azonban vannak olyanok, akik nem képesek feldolgozni a nyírfacukrot, így náluk...
2014.07.17 17:26
A nyírfacukor egy cukoralkohol, ami természetes körülmények között előfrodul a gyümölcsök és zöldségek rostjai között, például a zabban, az eperben, a málnában, a sárga szilvában, a kukoricában, de még a gombák is tartalmazzák ezt az anyagot. A nyírfacukrot gyakran használják a cukor...
2014.07.17 17:25
miközben mindenki szabadon használhatja a nyírfacukrot, a legnagyobb előnyt mégis a gyermekek számára jelenti. Már napi 6 gramm nyírfacukor fogyasztása elegendő ahhoz, hogy a gyermekek fogait védjük a szuvasodástól és biztosítsuk a megfelelő szájhiginénéjüket. A terhes nőknek is érdemes...
2014.07.17 17:25
Az orális egészség megőrzésére Több, mint két évtizedes klinikai vizsgálatok támasztják alá, hogy a xilites rágógumik nagyszerűek a fogszuvasodás megelőzésében. A nyírfacukor ösztönzi a nyáltermelést, ami fontos a fogászati üregek csökkentésére és megelőzésére. A nyírfacukor ezenfelül növeli a nyál...
Tételek: 31 - 40 ból 49
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Elérhetőség

nyirfacukor flamandb81@gmail.com